Utolsó Bozsik torna!

0
918

Jön a tél, a hideg, így 2018.10.28-án rendezték ebben a korosztályban a harmadik, egyben utolsó Bozsik tornát. Ez volt az utolsó “fesztivál” jellegű összejövetel utánpótlás korú gyermekek számára kint a szabadban, amelynek nem is adhattak volna jobb helyszínt, mint a PMFC Stadion. Nagyon élvezték a gyerekek az egész rendezvényt, ahogy azt már megszokhattuk. A TÉGLACENTRUM KFT. 2018. január 1-jétől hivatalos partnere és támogatója lett a PTE-ÁOK Petőfi SE utánpótlás futsal szakosztályának, segítségükkel rendeztük meg a szombati tornát. Hosszútávú kapcsolat kiépítése a cél mindkét fél részéről, hogy a tehetséges kis focisták számára minden szükséges feltételt közösen biztosítsunk.

A Büki család sajnos lebetegedett, két nagyon tehetséges játékosunk esett ki, így 3 fővel tudtunk csak megjelenni a tornán. Öt mérkőzést játszottak fiatal kis játékosaink, ebből négyet szenzációs sikerrel zártak, sok gólt arattak, viszont játékosok híján nem csoda, hogy az ötödik mérkőzésre elfáradtak. Az utolsó mérkőzésen 3-2-es arányú vereség született. Egyénileg is, csapatként is jól működtek a srácok.

A legjobb játékosnak járó elismerést ezúttal Kádár Bence kapta.
Kornfeld Gábor és Fodor-Marosujvári Péter voltak még a résztvevők a tornán. Rendben volt minden, a fiúk nagyon jól helytálltak.
Télen benti edzőmérkőzésekkel fogjuk helyettesíteni a Bozsikot!